قبل، حین و بعد از هر معامله چه کارهایی انجام دهیم؟

ترید اتوماتیک با هوش مصنوعی ربات آربیتراژ GHOODA ربات قطعا سودده

قبل، حین و بعد از هر معامله چه کارهایی انجام دهیم؟

۷ بازديد

قبل، حین و بعد از هر معامله چه کارهایی انجام دهیم؟

قبل، حین و بعد از هر معامله چه کارهایی انجام دهیم؟

بازار های مالی (فارکس) محل آزمایش ما هستند. در صورتیکه از تریدرهای موفق جهان بپرسید مهمترین عامل موفقیت در آموزش فارکس چیست قطعا به شما خواهند گفت : روانشناسی فردی و بازار. اگر در آموزش بورس در بخش روانشناسی ترید،تمامی اشتباهاتی که یک معامله گر انجام می دهد را بشمارید بیشتر از ده مورد نیست.عامل اصلی ضرر تکرار این اشتباهات است.
پس از سال‌ها آموزش فارکس در زمینه معامله‌گری، متوجه شدم بسیاری از افراد تازه‌کار در طول مدت‌زمان اجرای یک معامله، کلاً ذهنیت اشتباهی دارند. منظورم این است که بیشتر مردم از همان ابتدای یک معامله تا پایان آن، روی چیزهای اشتباهی تمرکز می‌کنند در این مقاله قصد داریم به این مطلب بپردازیم که قبل، حین و پس از یک معامله بایستی چگونه فکر کنید و چه اقداماتی انجام دهید. امیدوارم این مقاله بتواند شما را از سردرگمی خارج کند و بسیاری از سؤالاتی که شاید درباره عادات و روتین‌های یک معامله‌گر داشته باشید را پاسخ دهد.


تماس و واتس آپ: ۰۷۷۳۳۴۳۳۲۱۱ – ۰۹۹۲۹۱۶۹۳۰۷

برچسب ها: ربات آربیتراژ و ربات آربیتراژ قطعا سودده و ربات آربیتراژ گودا و ربات آربیتراژ قودا و ربات آربیتراژ ghooda , ثبت نام ربات آربیتراژ و سفارش ساخت ربات فارکس و ساخت ربات معامله گر بورس و ساخت ربات معاملاتی و طراحی ربات تریدر و ربات فارکس رایگان و برنامه نویسی ربات فارکس و آموزش ساخت اکسپرت فارکس و ساخت ربات معامله گر با پایتون و دانلود ربات معامله گر فارکس و خرید ربات تریدر فارکس و ربات فارکس خودکار و ربات معامله گر بورس رایگان و آموزش ساخت ربات معامله گر فارکس و دانلود ربات معامله گر بورس ایران و ربات معامله گر آلپاری و ربات فارکس برای اندروید و ربات سود ده فارکس و ربات سود ده بورس ایران و اکسپرت سود ده فارکس و اکسپرت سود ده بورس ایران


پیش از ورود به معامله

پس از اینکه با تحلیل پرایس اکشن، یک فرصت معاملاتی محتمل را شناسایی کردید، حالا باید نکات مهم زیر را در ذهن داشته باشید و براساس آن‌ها عمل کنید:

  • یک منطقه خروج(حد ضرر) کاملاً منطقی برای معامله خود محاسبه کنید – توجه داشته باشید که هرگز حد ضرر معاملات را از روی حرص و طمع تعیین نکنید. همچنین هیچ وقت به این دلیل که می‌خواهید با حجم بالایی به یک معامله وارد شوید، حد ضرر معامله را خیلی نزدیک به نقطه ورود قرار ندهید. شما باید مطابق یک استراتژی مشخص حد ضرر معاملات را تعیین کنید و فضای کافی برای اجرای معامله خود در نظر بگیرید.
  • احتمال ضرر را بپذیرید – شما باید از نظر ذهنی قبول کنید که هر معامله‌ای ممکن است با ضرر به پایان برسد. فرقی نمی‌کند موقعیت معامله چقدر فوق‌العاده است یا شما چقدر نسبت به روش خود مطمئن هستید، به هر حال ممکن است هر معامله‌ای با ضرر و زیان بسته شود. اگر این واقعیت را بپذیرید، در این صورت دیگر بیشتر از مقداری که توانایی آن را دارید، ریسک نمی‌کنید و همچنین دیگر سعی نمی‌کنید به هر طریقی از ضرر کردن اجتناب کنید، مثل جابجا کردن زودهنگام حد ضرر به نقطه سربه‌سر یا تعیین نکردن حد ضرر برای معاملات.

 

  • قبول کنید که اجرایی شدن هر معامله‌ای به زمان نیاز دارد – باید بپذیرید که پیش از اینکه قیمت به حد سود معامله شما برسد (اگر برسد)، نوساناتی را تجربه خواهد کرد. بنابراین اگر بخواهید در برابر تمام نوسانات کوچک بازار واکنش نشان دهید، در این صورت هم خودتان و هم حساب معاملاتی خود را نابود می‌کنید. لذا باید پیش از ورود به معامله بپذیرید که اجرای معامله شما به زمان نیاز دارد. پس آرام و آسوده باشید و هیچ کاری نکنید.

در حین اجرای معامله

بسیاری از معامله‌گران در زمان اجرای معامله به هم می‌ریزند. آن‌ها ساعت‌ها از جای خود تکان نمی‌خورند و به معاملات در حال اجرا و نمودارها خیره می‌مانند. این کار برای سلامتی شما مضر است و اصلاً برخلاف اصول و طرز فکر صحیح معامله‌گری است.

  • اجازه دهید بازار ثابت کند که شما اشتباه می‌کنید – سطحی را روی نمودار مشخص کنید که اگر قیمت از آن عبور کرد، نشان دهد تصمیم معاملاتی شما اشتباه بوده (همان حد ضرر) و نسبت به آن متعهد بمانید. هدف شما این است که معامله خود را رها کنید، حالا چه بازار معامله شما را تائید کند، چه رد کند.
  • همانطور که قبلاً هم گفتم، در طول اجرای معامله بالا و پایین شدن قیمت و در نتیجه نوسانات موجودی حساب خود را تجربه خواهید کرد. اما اگر بخواهید در طول این مدت مدام به نمودار قیمت و کندل‌ها خیره بمانید، در این صورت احتمالاً یا خیلی زود از معامله خارج می‌شوید، یا اینکه مرتکب اشتباهات بزرگی می‌شوید. زمانی که موقعیت معاملاتی مناسبی پیدا کردید و تمام پارامترهای مربوط به آن را محاسبه و تنظیم کردید، حالا باید صبر کنید و اجازه دهید معامله اجرا شود. به عبارت دیگر، مهمترین کاری که بعد از ورود به معامله می‌توانید انجام دهید این است که هیچ کاری انجام ندهید.
  • اینکه یک یا دو بار معامله خود را چک کنید، کاملا طبیعی و معمولی است. اما فراموش نکنید که در اغلب مواقع هیچ کاری نباید انجام دهید. اگر احساس می‌کنید که دائم می‌خواهید تغییراتی در معامله خود ایجاد کنید، مثل جابجا کردن حد ضرر یا حد سود یا خروج زودهنگام از معامله یا افزایش حجم، در این صورت احتمالا بیش از اندازه درگیر معامله شده‌اید و زیادی به آن فکر می‌کنید.

نکته مهمی که در طول مدت‌زمان اجرای معامله باید به خاطر داشته باشید این است که اگر معامله خود را رها نکنید و زمان کافی برای اجرایی شدن آن اختصاص ندهید، در این صورت اجازه نمی‌دهید که روش معاملاتی شما با هر چند درصد احتمال موفقیتی که دارد، برای شما کار کند. دیگر بایستی به دلایل و منطقی که برای ورود به معامله داشته‌اید اعتماد کنید و بگذارید بازار ثابت کند که شما درست تصمیم گرفته‌اید یا اشتباه.

پس از پایان معامله

اولین کاری که باید پس از هر معامله انجام دهید، فرقی نمی‌کند سود کرده باشید یا ضرر یا اینکه سربه‌سر از معامله خارج شده باشید، این است که قدری استراحت کنید. برای مدتی همه چیز را درباره بازار فراموش کنید و به خودتان استراحت بدهید.

پس از اینکه آخرین معامله شما به پایان می‌رسد، معمولا ممکن است بازیابی شرایط ذهنی مناسب برای منتظر ماندن برای موقعیت معاملاتی بعدی، بدون اینکه درگیر معاملات متعدد و احساسی شوید، کمی دشوار باشد. در ضمن، معاملات موفق از معاملات ناموفق بدتر هستند، چرا که ممکن است اعتماد به نفس کاذبی در ما ایجاد کنند و باعث شوند نسبت به توانایی معاملاتی خود مغرور شویم و همین امر سبب می‌شود خیلی زود پس از یک معامله موفق، همه اصول و قوانین کاری خود را کنار بگذاریم و معاملات اشتباه و غیراستانداردی انجام دهیم.

پس از یک معامله ناموفق، خیلی وسوسه می‌شوید که در هر موقعیتی از بازار یک معامله انجام دهید، چرا که حالا دیگر به شدت احساس می‌کنید که باید هرطور شده ضرر وارده را جبران کنید و پول ازدست‌رفته را بازپس بگیرید. اما این طرز فکر اشتباه است و مطابق روانشناسی صحیح معامله‌گری نیست. شما بایستی در وهله اول بپذیرید که هر معامله‌ای شرایط منحصربه‌فرد خود را دارد و احتمال ضرر کردن در معامله‌ وجود دارد. اگر این واقعیت را بپذیرید، دیگر در اثر ضرر ناشی از معاملات ناموفق به هم نمی‌ریزید.

تنها اقدام صحیح پس از یک معامله، فارغ از مثبت یا منفی بودن آن، این است که همچنان نظم و دیسیپلین حرفه‌ای خود را حفظ کنید، نسبت به برنامه معاملاتی خود متعهد بمانید و صبر کنید تا موقعیت معاملاتی بعدی ظاهر شود. برای این منظور بسیاری از افراد مدتی از نمودارها فاصله می‌گیرند تا شور و هیجان ناشی از معاملات متعدد یا موفق یا عصبانیت و احساسات منفی ناشی از ضرر معاملات ناموفق کاهش یابد و مجددا آرامش ذهنی خود را بدست آورند.

فراموش نکنید که اگر پولی بدست آوردید، آن را از دست ندهید. حفظ سرمایه برای موفقیت در حرفه معامله‌گری بسیار ضروری و مهم است. آخر هر ماه بخشی از سودهای بدست آمده را برداشت کنید و به این طریق به خودتان بابت عملکرد معاملاتی صحیحی که داشتید پاداش دهید. بعلاوه این کار باعث می‌شود بخشی از سرمایه خود را از ریسک معاملات آینده خارج کنید. ضمن اینکه تمام هدف و غایت کار معامله‌گری کسب پول و درآمد است، بنابراین اساساً چرا نباید هر چند وقت یکبار بخشی از سود کار خود را برداشت کنیم؟ موارد گفته شده در مقاله را بارها مطالعه کنید و با رفتارهای معامله گری خود مقایسه کنید.سعی کنید با ایجاد تغییرات مثبت در ذهنیت خود در قبل، حین و بعد از هر معامله شخصیت تریدری خود را در جهت مثبت اصلاح کنید.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.