ممکن است بسیاری از مردم تصور کنندکه امکان سرمایه گذاری با پول کم وجود ندارد و همین تصور اشتباه باعث شود که سرمایه اندک خود را خرج کرده و سرمایهگذاری نکنند. روشهای مختلفی برای سرمایهگذاری با پول کم وجود دارد که در ادامه به بررسی این روشها میپردازیم تا هر فردی با توجه به شرایط خود، یکی از این روشها را انتخاب کند.
سپردهگذاری در بانک
همانطور که در بخش ریسک سرمایهگذاری اشاره کردیم، سپردهگذاری در بانک در زمره سرمایهگذاریهای کمریسک قرار دارد. اگرچه این روش کمریسک است، اما با توجه به افزایش نرخ تورم و کاهش نرخ سود بانکی به ویژه در سالهای اخیر، سود کمی نصیب سپردهگذاران میکند. اما به هر حال، از دیرباز سپردهگذاری در بانک یکی از روشهای سرمایهگذاری با پول کم بود که طرفداران خاص خود را داشت و هنوز هم عدهای مایل به استفاده از این روش هستند.
فعالیت در بورس
از دیگر ایدههای سرمایهگذاری با پول کم، فعالیت در بورس و بازار سرمایه است. شاید باورتان نشود، اما حداقل مبلغ سرمایه گذاری در بورس، تنها ۵۰۰ هزار تومان است. یعنی تنها با ۵۰۰ هزار تومان میتوانید سهامدار یک شرکت سهامی شوید و با شرکت در جلسات مجمع عمومی عادی، در تصمیمگیریهای مربوط به آن شرکت حضور پیدا کرده و از حق رأی خود استفاده کنید. باید به این نکته توجه کنید که
سرمایه گذاری در بورس یک فرایند پیچیده و پر ریسک است که نیاز به آموزش و دانش دارد. در اینجا چند مورد اصلی را برای سرمایه گذاری در بورس ذکر میکنم:
۱. آشنایی با شرکتهای موجود در بورس: قبل از سرمایه گذاری در بورس، باید با شرکتهای موجود در بورس و عملکرد آنها آشنا شوید. برای این منظور میتوانید اطلاعات مالی شرکتها را بررسی کنید و به اخبار و گزارشهای مربوط به آنها توجه کنید.
۲. بررسی تحلیلهای تکنیکال و بنیادی: تحلیلهای تکنیکال و بنیادی دو روش مهم برای تحلیل شرکتها و بازار بورس هستند. تحلیل تکنیکال، بر اساس نمودارهای قیمت و حجم معاملات، تحلیلی است که برای پیشبینی قیمت سهام استفاده میشود. تحلیل بنیادی، از سوی دیگر، بر اساس اطلاعات مربوط به عملکرد شرکت، سودآوری، رشد وضعیت بازار و عوامل مرتبط با شرکت، تحلیلی است که برای تخمین ارزش شرکت استفاده میشود.
۳. مدیریت ریسک: سرمایه گذاری در بورس همیشه با ریسکهایی همراه است، بنابراین باید بتوانید ریسکهای مربوط به سرمایه گذاری خود را مدیریت کنید. برای این منظور میتوانید از روشهای مختلفی مانند تنوعسازی سبد سهام، محدود کردن حجم سرمایه گذاری در یک شرکت خاص و استفاده از ابزارهای مشتقه مانند آتی و آپشن استفاده کنید.
۴. مدیریت زمان: در سرمایهگذاری در بورس، مدیریت زمان نیز بسیار مهم است. باید به زمان ورود و خروج از بازار توجه کنید و در صورت نیاز به سرمایهگذاری در بازار، باید از ابزارهای مانیتورینگ بازار و سیگنالهای مربوط به آنها استفاده کنید.
۵. بررسی هزینههای مربوط به سرمایهگذاری: هزینههای مختلف مانند کارمزد بروکر، عوارض و مالیاتهای مربوط به سرمایهگذاری در بورس باید به دقت بررسی شوند. هزینههای بالایی میتواند بازدهی سرمایه گذاری را کاهش دهد.
۶. تنظیم برنامه سرمایهگذاری: در سرمایهگذاری در بورس باید برنامهای را برای سرمایهگذاری خود تنظیم کنید و به آن پایبند باشید. برنامه شامل اهداف سرمایهگذاری، سطح ریسک، استراتژی سرمایهگذاری و زمانبندی ورود و خروج از بازار است.
۷. شناخت تأثیر عوامل مختلف بر بازار: در سرمایهگذاری در بورس باید تأثیر عوامل مختلفی مانند تحولات اقتصادی، اخبار سیاسی، وضعیت بازار و … را بر بازار بورس بررسی کنید.
در کل، سرمایهگذاری در بورس نیاز به آگاهی از عوامل مختلف دارد و باید با توجه به این عوامل بهطور دقیق و با اطلاعات کامل تصمیمگیری شود.
برچسب ها: ربات آربیتراژ و ربات آربیتراژ قطعا سودده و ثبت نام ربات آربیتراژ و سفارش ساخت ربات فارکس و ساخت ربات معامله گر بورس و ساخت ربات معاملاتی و طراحی ربات تریدر و ربات فارکس رایگان و برنامه نویسی ربات فارکس و آموزش ساخت اکسپرت فارکس و ساخت ربات معامله گر با پایتون و دانلود ربات معامله گر فارکس و خرید ربات تریدر فارکس و ربات فارکس خودکار و ربات معامله گر بورس رایگان و آموزش ساخت ربات معامله گر فارکس و دانلود ربات معامله گر بورس ایران و ربات معامله گر آلپاری و ربات فارکس برای اندروید و ربات سود ده فارکس و ربات سود ده بورس ایران و اکسپرت سود ده فارکس و اکسپرت سود ده بورس ایران
◊ این مطلب را هم بخوانید: آموزش بورس رایگان از صفر تا صد
صندوقهای سرمایهگذاری
صندوقهای سرمایهگذاری نیز از دیگر روشهای سرمایهگذاری با پول کم محسوب میشوند. صندوقهای درآمد ثابت ریسک کمتر و صندوقهای سهامی، ریسک بیشتری به همراه دارند. با مقایسه ی صندوق های سرمایهگذاری میتوانید صندوق مناسب خود را انتخاب کنید.
در ادامه به معرفی چند صندوق سرمایهگذاری مطمئن و با سود بالاتر از سپرده های بانکی میپردازیم.
صندوق سرمایهگذاری درآمد ثابت کیان
صندوق سرمایهگذاری درآمد ثابت کیان برای افراد ریسکگریز مناسب بوده و مانند یک سپرده بانکی کوتاهمدت عمل میکند. بازده این صندوق در سال ۹۹ برابر با ۳۳.۵٪ بودهاست.
صندوق سرمایهگذاری آوای سهام کیان
صندوق آوای سهام کیان یک صندوق سهامی است که جایگزین مناسبی برای خرید مستقیم سهام محسوب میشود. این صندوق از ابتدای تأسیس، بازدهی بیش از ۳۰۰۰٪ داشتهاست.
صندوق سرمایهگذاری آهنگ سهام کیان
صندوق آهنگ سهام کیان نیز دیگر صندوق سهامی است که از ابتدای شروع به فعالیتش تاکنون، بازدهی ٪۶۵۰ به بار آوردهاست.
سرمایه گذاری در طلا و سکه
یکی دیگر از روشهای سرمایهگذاری با پول کم، خرید و فروش طلا و سکه است. طلا همواره یکی از گزینههای محبوب سرمایهگذاری در میان اقشار مختلف مردم بوده و ریسک کمی نیز به همراه دارد. اما از آنجایی که قیمت طلا تحت تأثیر بازار جهانی است، به هنگام خرید و فروش طلا و سکه، همواره اخبار جهانی اثرگذار بر بازار طلا را رصد کنید. صندوق سرمایهگذاری طلای کیان نیز جایگزین مناسبی برای خرید طلای فیزیکی است که از ابتدای تأسیس تاکنون بازدهی بیش از ۴۶۰٪ داشتهاست.
سرمایهگذاری در خودرو
اگر هنوز هم از خود میپرسید با پول کم کجا سرمایهگذاری کنم؟، باید بگوییم خرید خودروهای کارکرده داخلی و خارجی و فروش آن به قیمتی بیشتر در آینده، صافکاری و تعمیر خودروها و اجاره دادن خودروهای کلاسیک، از جمله روشهای کسب سود از بازار خودرو است.
خرید زمین و ملک
اگرچه خرید ملک روشی کمهزینه برای سرمایهگذاری محسوب نمیشود، اما با استفاده از روشهایی، میتوان با پول کم هم به این حوزه وارد شد. از جمله روشهای سرمایهگذاری با پول کم در حوزه ملک، خرید زمین، پیشخرید ملک، خرید ملک از تعاونیها و پرداخت اقساطی بهای آن و …. است.
فعالیت در فارکس
از دیگر ایدههای سرمایهگذاری با پول کم، فعالیت در بازار ارز جهانی فارکس است که در حال حاضر به عنوان بزرگترین بازار مالی در جهان شناخته میشود. اما از آنجایی که در این بازار محدودیت دامنه نوسان وجود ندارد، ممکن است شخص در صورت عملکرد نامناسب، زیان عظیمی متحمل شود. به همین جهت، فعالیت در فارکس مستلزم کسب دانش تخصصی کافی در این زمینه است.
سرمایه گذاری در ارز دیجیتال
ارز دیجیتال یا رمزارز در رواقع CryptoCurrency یا پول رمزنگاری شده هستند که به صورت غیرمتمرکز و در بستر بلاکچین بنا شدهاند. هدف از طراحی رمزارزها، افزایش امنیت و پیشگیری از کلاهبرداری ارزی و حذف واسطهها بین خریداران و فروشندگان است. اما فعالیت در این حوزه، ریسک بسیار زیادی برای سرمایهگذاران این حوزه به همراه دارد.
◊ این مطلب را هم بخوانید: آموزش ارز دیجیتال رایگان (از صفر تا صد)
خرید اوراق
از دیگر راههای سرمایهگذاری با پول کم، خرید اوراق دولتی است. این اوراق شامل اوراق بدهی و اسناد خزانه اسلامی است. فروش اسناد خزانه اسلامی به مبلغی کمتر از ارزش اسمی آنها بوده و در پایان قرارداد، مبلغی معادل ارزش اسمی این اوراق به صاحبانشان پرداخت میشود. در خصوص اوراق بدهی، دولت متعهد میشود که مبلغی را به عنوان سود در زمان معینی به خریداران پرداخت کند. خرید اوراق، روشی کمریسک است که سود کمی به همراه دارد.
خرید دلار
خرید و فروش دلار از دیگر روشهای سرمایهگذاری با پول کم است که طرفداران خاص خود را دارد. بازار ارز بسیار پرریسک است و از جمله ریسکهای آن میتوان به افزایش درخواست خرید به هنگام مسافرتهای فصلی و سفرهای زیارتی اشاره کرد. همچنین، حضور دلالان نیز بر نوسانات این بازار بسیار موثر است. اما با سرمایهگذاری با دید بلندمدت، ریسک بازار ارز کاهش پیدا میکند.
راهاندازی کسب و کار
اگرچه راهاندازی کسب و کارهای بزرگ با سرمایه کم امکانپذیر نیست، اما برای سرمایهگذاری با پول کم در حوزه کسب و کار، میتوان کسب و کار کوچکی راهاندازی کرد و رفته رفته، آن را توسعه داد. بدین ترتیب، میزان ریسکتان نیز کاهش مییابد. از جمله کسب و کارهای کوچک که قابلیت راهاندازی با سرمایه کم را دارند، میتوان به کسب و کارهای خانگی اشاره کرد.
هدف از سرمایهگذاری با پول کم چیست؟
در ابتدای این مطلب بیان کردیم که هدف از سرمایهگذاری، یکی از مهمترین ارکان آن است. بسته به اینکه هدفتان از سرمایهگذاری، سودسازی است یا حفظ دارایی یا هردو و با توجه به میزان ریسکپذیری و نیز دید زمانیتان، گزینههای متعددی در خصوص سرمایهگذاری با پول کم پیش روی شما قرار خواهد گرفت.
باتوجه به بودجهمان کجا سرمایهگذاری کنیم؟
با بودجه کمتر از ۱۰ میلیون تومان، کجا سرمایهگذاری کنیم؟
مبلغ ۱۰ میلیون تومان را میتوانید برای راهاندازی کسب و کارهای کوچک خانگی یا برای ورود به بورس سرمایهگذاری کنید. اما در هر دو حالت، میبایست در ابتدا مطالعات و برآوردهای لازم را انجام دهید.
با بودجه ۱۰ تا ۲۰ میلیون تومان کجا سرمایهگذاری کنیم؟
اگر بودجه ۱۰ تا ۲۰ میلیون تومان دارید، میتوانید مثل حالت قبل، در کسب و کار خانگی یا بورس سرمایهگذاری کنید. البته مسلما در این حالت سوددهی بیشتری خواهید داشت.
با بودجه ۲۰ تا ۵۰ میلیون تومان کجا سرمایهگذاری کنیم؟
با بودجه ۲۰ تا ۵۰ میلیون تومان میتوانید وارد بازار طلا و سکه شوید، همچنین، گزینههای کسب و کار خانگی و فعالیت در بورس نیز همچنان در بسته پیشنهادی ما پارجاست.
با بودجه ۵۰ تا ۱۰۰ میلیون تومان کجا سرمایهگذاری کنیم؟
با سرمایه ۵۰ تا ۱۰۰ میلیون تومان میتوانید وارد بورس، بازار طلا، سکه یا بازار ارزهای دیجیتال شوید. اگر هم با این پول به فکر راهاندازی کسب و کار خود هستید، میتوانید آن را از حالت خانگی به کارگاه کوچک تغییر داده و آن را توسعه دهید.
با توجه به قدرت ریسکپذیریمان کجا سرمایهگذاری کنیم؟
اگر ریسکپذیری بالایی دارید، میتوانید پول خود را در حوزه ارزهای دیجیتال، خرید و فروش ارز و همچنین فعالیت در بورس و صندوقهای سهامی سرمایهگذاری کنید. اما اگر فرد محتاطی هستید که ریسکپذیری کمی دارید، میتوانید از صندوقهای درآمد ثابت، سپردهگذاری بانک و خرید ملک برای سرمایهگذاری استفاده کنید.
چالشهای سرمایه گذاری با پول کم
موضوع سرمایهگذاری با پول کم عمدتاً در خصوص قشر متوسط یا ضعیف جامعه مطرح میشود. اما این افراد با چه چالشهایی مواجه هستند که در بسیاری مواقع نمیتوانند با پول خود سرمایهگذاری انجام دهند؟
دستکم گرفتن مبلغ سرمایهگذاری
بسیاری از افراد مبالغ کم را ناچیز تلقی کرده و برای سرمایهگذاری با پول کم، هیچ برنامهای برای خود ترسیم نمیکنند. این طرز تفکر منجر به بروز رفتارهای هیجانی و به دور از عقل به هنگام ورود سرمایه کم به زندگی فرد میشود.
تراز مالی نامتعادل
افراد متعلق به قشر ضعیف جامعه عمدتاً بیش از آنکه دارایی داشته باشند، بدهکار هستند. این افراد اگر سرمایه کمی به دست آورند، عمدتاً آن پول را صرف بدهیهای پیشین خود کرده و امکان سرمایهگذاری یا پسانداز را نخواهد داشت.
هزینههای پیشبینی نشده
زمانی که یکی از وسایل منزل مانند یخچال یا تلویزیون خراب شود، هزینههای پیشبینی نشدهای به افراد تحمیل میشود. در این صورت، فرد برای جایگزین کردن چنین وسایل نه چندان ارزانی، میبایست کل پسانداز خود را صرف کند.
وسوسه خرید
از دیگر چالشهای سرمایهگذاری با پول کم، این است که اگر فرد کمدرآمد، سرمایهای به دست آورد، ترجیح میدهد که کالای کاربردی و ارزشمندی مانند گوشی موبایل برای خود بخرد.
کمبود زیرساختهای سرمایهای
از دیگر موانع سرمایهگذاری با پول کم این است که نهادهای مالی، با سرمایههای کم، برخورد تبعیضآمیزی دارند. به عنوان مثال، بهره بانکی برای وامهای کوچک بالا است و در مجموع، «هزینه سرمایه» برای افراد کمدرآمد بیشتر از ثروتمندان است.
سرمایهگذاری کوتاهمدت و بلندمدت
سرمایهگذاری کمتر از سه ماه، کوتاهمدت، بین سه ماه تا یک سال میانمدت و سرمایهگذاری بیشتر از یک سال، بلندمدت تلقی میشوند. البته تعاریف مختلفی برای بازه زمانی سرمایهگذاری وجود دارد. اما نکته مهم این است که پیش از سرمایهگذاری، نخست استراتژی زمانی خود را تعیین کنید.
برای مصون ماندن از نوسانات بازار و ریسکهای احتمالی، توصیه میکنیم که استراتژی بلندمدت را برای سرمایهگذاری خود انتخاب کنید. اما اگر نمیتوانید برای مدت طولانی به پول خود دست نزنید، از سرمایهگذاری به صورت کوتاهمدت بهره ببرید.
ملزومات سرمایهگذاری موفق با پول کم
سرمایهگذاری با پول کم ملزوماتی دارد که در ادامه به بررسی این ملزومات میپردازیم :
کسب دانش تخصصی
از ملزومات سرمایهگذاری موفق با پول کم، این است که دانش و مهارت کافی برای حضور در بازار مورد نظر خود را کسب کنید.
دید بلندمدت
صبور بودن و دید بلندمدت سرمایهگذاری، از دیگر ملزومات سرمایهگذاری موفق با پول کم است. استراتژی بلندمدت، ریسک سرمایهگذاری را کاهش میدهد.
بررسی میزان ریسک بازار
پیش از سرمایهگذاری در هر بازاری، میزان ریسک آن بازار را ارزیابی کنید تا میزان ریسکپذیری خود را با آن تطبیق دهید و در صورت تمایل، وارد آن بازار شوید.
شناسایی بازار مناسب
تمامی بازارهای مالی را بررسی کنید و عملکرد آنها را از گذشته تا به امروز تحلیل کنید و ببینید میزان بازدهی آنها چقدر بودهاست. سپس، به بازار مدنظر خود ورود کنید.
نقدشوندگی
نقدشوندگی نیز از مهمترین ملزومات سرمایهگذاری با پول کم است. به عنوان مثال، پس از فروش سهام در بورس، حداکثر تا دو روز کاری بعد، پول به حساب شخص واریز شده و به این ترتیب، بورس از نقدشوندگی بالایی برخوردار است.
سرمایهگذاری با پول کم برای بسیاری از مردم امری غیرممکن به نظر میرسد. اگرچه با پول کم نمیتوان به خرید ملک یا زمین پرداخت، اما خبر خوب این است که روشهای سرمایهگذاری با پول کم بسیار متنوع است و همه میتوانند با اندک پسانداز درآمد ماهیانه خود، حتی با مبالغ کمتر از یک میلیون تومان هم سرمایهگذاری کرده و سود قابل قبولی بهدست بیاورند. اما به عنوان فردی که قصد سرمایهگذاری با پول کم دارد، باید واقعبین باشید و انتظار کسب سود هنگفت در مدتزمان کم را از سر خود بیرون کنید.
ارکان مهم سرمایهگذاری
سرمایهگذاری فارغ از مبلغ آن، در زندگی همه افراد امری ضروری است. اما فردی که چنین قصدی دارد، در وهله اول باید اهداف خود را مشخص کند، شرایط خود را بسنجد و همچنین، شرایط موضوع سرمایهگذاری خود را نیز ارزیابی کند تا بتواند به نتیجه مطلوب دست پیدا کند. در ادامه، مهمترین فاکتورهای اثرگذار بر سرمایهگذاری را بررسی میکنیم.
میزان ریسکپذیری
در مقاله مقایسه روشهای سرمایهگذاری کمریسک و توأم با ریسک بیان کردیم که میزان بازدهی یک سرمایهگذاری با میزان ریسکپذیری شخص سرمایهگذار ارتباط مستقیم دارد. به عنوان مثال، صندوقهای درآمد ثابت روشی کمریسک برای سرمایهگذاری تلقی میشوند اما سرمایهگذاری در بورس، روشی پرریسک محسوب میشود. بنابراین، باید با توجه به میزان تحمل ریسکتان اقدام به انتخاب زمینه مناسب سرمایهگذاری کنید.
هدف از سرمایهگذاری
هدف شما از سرمایه گذاری نیز فاکتور مهمی است که در انتخاب روش سرمایهگذاری، اهمیت زیادی دارد. به عنوان مثال، اگر شخصی با هدف کسب سود قصد سرمایهگذاری داشتهباشد، عملکردش متفاوت با شخصی خواهد بود که با هدف حفظ دارایی اقدام به سرمایهگذاری میکند.
نرخ سود سرمایهگذاری
برخی از روشهای سرمایهگذاری، سوددهی بیشتری نسبت به دیگر روشها دارند اما در عین حال، ریسک بیشتری نیز به سرمایهگذار تحمیل میکنند. به عنوان مثال، سپردهگذاری در بانک روشی کمریسک است که سود حاصل از آن نیز نسبت به بورس که روشی بسیار پرریسک است، کمتر است.
نقدشوندگی
نقدشوندگی به معنای این است که مبلغ سرمایهگذاری خود را به چه قیمت و با چه سرعتی میتوانید به پول نقد تبدیل کنید. میزان نقدشوندگی رکن مهمی است که میتواند در انتخاب روش سرمایهگذاری اثرگذار باشد. به عنوان مثال، سپرده بانکی نقدشوندگی بالایی دارد اما فروش ملک و زمین فرایند زمانبری داشته و ممکن است ماهها به طول بینجامد.
شرایط مالی سرمایهگذار
از دیگر ارکان مهم در سرمایهگذاری، در نظر گرفتن شرایط مالی سرمایهگذار است. به عنوان سرمایهگذار به خاطر داشته باشید که هیچ گاه بر روی کل دارایی خود ریسک نکنید، بلکه با برآورد اقساط ماهیانه و مخارج روزانه و کسر این هزینهها از میزان درآمد ماهیانه خود، مبلغ باقیمانده را صرف سرمایهگذاری کنید تا در تأمین هزینههای روزانه خود دچار مشکل نشوید.
سن سرمایهگذار
سن و سال فرد نیز یکی از ارکان مهم سرمایهگذاری است. مثلاً شخصی را در نظر بگیرید که در سن ۲۵ سالگی و در اوج ریسکپذیری و تجربه هیجان، به امید کسب سود بیشتر، قصد سرمایهگذاری دارد. در نقطه مقابل، فردی ۶۵ ساله را در نظر بگیرید که پس از بارنشسته شدن، با هدف حفظ سرمایه خود، اقدام به سرمایهگذاری میکند. همانطور که ملاحظه میکنید، رویکرد این دو نفر با یکدیگر بسیار متفاوت خواهد بود.
کسب دانش سرمایهگذاری
عامل مهم دیگری که پیش از سرمایهگذاری میبایست مدنظر قرار دهید، کسب دانش کافی در خصوص هر یک از بازارها جهت فعالیت در آن بازار است. به عنوان مثال، جهت فعالیت در بورس، ابتدا باید نحوه دریافت کد بورسی را فرا بگیرید. همچنین، اگر قصد سرمایهگذاری در صندوقهای سرمایهگذاری را دارید نیز باید انواع صندوقهای سرمایهگذاری در ایران را بشناسید. با ورود به وبسایت رهآورد و شرکت در دورههای آموزشی رهآورد آکادمی نیز میتوانید دانش سرمایهگذاری خود را تقویت کنید.
زمان
سرمایهگذاری کوتاهمدت، میانمدت و بلندمدت هر یک استراتژیهای خاص خود را میطلبد. اگر تحمل بلوکه شدن دارایی خود در مدت زمان طولانی را ندارید، انتخاب روشهای بلندمدت، بزرگترین اشتباهی است که میتوانید مرتکب شوید. همچنین، انتظار کسب سود هنگفت در کوتاهمدت نیز انتظار نابجایی است. بنابراین، میبایست فاکتور زمان را نیز در سرمایهگذاری خود لحاظ کنید تا به نتیجه دلخواهتان برسید.
با سرمایه کم در کدام بازارهای مالی میتوان سرمایهگذاری کرد؟
با سرمایه کم میتوان در بانک، صندوقهای سرمایهگذاری، طلا، سکه، بورس، ارزهای دیجیتال و فارکس سرمایهگذاری کرد. اطلاعات مربوط به بازدهی و آخرین معاملات صندوقها از اینجا قابل دستیابی است.
بهترین راهکار پیشنهادی برای سرمایهگذاری با پول کم چیست؟
در خصوص بهترین راهکار برای سرمایهگذاری با پول کم نمیتوان برای همه مردم نسخه یکسانی پیچید. اما هر شخصی با بررسی ارکان سرمایهگذاری و ارزیابی شرایط خودش، میتواند بهترین راهکار را انتخاب کند.
مهمترین ارکان سرمایهگذاری چه هستند؟
میزان ریسکپذیری سرمایهگذار، هدف از سرمایهگذاری، نرخ سود، میزان نقدشوندگی، شرایط مالی و سن سرمایهگذار، دانش کافی در زمینه سرمایهگذاری در بازار مورد نظر و همچنین، زمان از مهمترین ارکان سرمایهگذاری هستند.
بهتر است با بودجه محدود در کسب و کارمان سرمایهگذاری کنیم یا در بازارهای مالی؟
شما میتوانید پول خود را هر چند کم، صرف سرمایهگذاری کنید. اگر کسب و کار خانگی کوچکی دارید، این سرمایه کم برای تقویت کسب و کار کوچک شما مؤثر خواهد بود. همچنین، این پول را میتوانید در بازارهای مالی هم سرمایهگذاری کنید. اما از آنجایی که مبلغ این پول کم است، برای افزایش سوددهی آن، میتوانید وارد بازارهای پربازده که ریسکپذیری بالایی را میطلبد، مانند بورس و ارزهای دیجیتال شوید.
جمعبندی
سرمایهگذاری با پول کم بسیار چالش برانگیز بوده و برای بسیاری از افراد، امری غیرممکن به نظر میرسد. اما شناخت ارکان سرمایهگذاری، بازارهای هدف، ریسک بازارهای مالی و بازدهی هر از بازارها و بسیاری موارد دیگر، به سرمایهگذار کمک میکند که بهترین بستر را انتخاب کند. همچنین، ممکن است فردی بودجه خود را در چند بازار مالی به طور موازی سرمایهگذاری کند یا اینکه آن را برای توسعه کسب و کارش هزینه کند.
- ۰ ۰
- ۰ نظر